mandag den 1. oktober 2012

Philly - Phresh and Phurious


Yo in West Philadelphia born and raised….
…on the playground where I spent most of my days!

Og ikke alene gik vi i fodsporene på The Fresh Prince – men vi trænede også ligesom Rocky og løb op ad de legendariske trapper. Det var da ik’ hårdt – you think you so tough, hva’??

Nogle forhindringer kunne selv ikke Sylvester have forceret. En horde af fanatiske kristne blokerede de største attraktioner og insisterede på at prise Jesus lige der hvor vi skulle fotografere!

Philly bød på et overflødighedshorn af vigtigste historiske steder. Her slog the Founding Fathers  deres folder og apropos fodspor…:

Engang var Philadelphia hovedstaden i USA, og det var lige her de underskrev ”The Independance” og ”The Constitution” Vi kan dog godt forstå de flyttede til Det Hvide Hus i Washington – det må være træls at have en præsidentbolig uden tag – selv i solfulde Philly…

Og til sidst skal I have svar på det store spørgsmål: "Kom I så ud på Eagles stadion??" Og jaaaa vi gjorde da så! Men vi fik sgu ikke de billetter! Mega sur øv, men så er det jo godt det ikke er sidste gang vi er i USA!
Next stop: Washington DC. Smell you later homies!

2 kommentarer:

 1. Synes Liv har en lidt Rap-fyr-i-LA-agtig attitude overfor Rocky - I like it ;) Og må jeg så sige: Rocky, legendariske trapper, huse uden tag, fanatiske kristne....jeg er overbevist...If you could make it there, you will make it anywhere ;)
  Håber i har det skønt i Washington :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Philly overbeviste såmænd også os! Selvom vi boede på et hostel med de mest arrogante bøsser i receptionsbranchen, så overlevede vi også det ;)

   Slet