onsdag den 26. september 2012

MMM STORT ÆBLE!


Andedammen i Central Park virkede som et trygt og godt sted at starte, da vi startede ekspedition ’Big Apple.’

Oh jo – det er vitterligt sandt alle kan komme til tops i New York! I hvert fald for at se udsigten! (høhø) Tak til Jacobs homies for at sponsorere billetter til Empire State Building – uden jer havde vi aldrig klaret de 102 etager!

Apropos sponsorer – tak til Far og Mor Karstrøm for nye sko! Jacob førte indtil i dag 1-0 i shopping, men stillingen er pt. 2-1 til Liv – med udsigt til endnu større sejr i løbet af de næste par uger! 

15 minutes of Fame: Vi var med i David Letterman showet - Ja ja lige der står vi bare udenfor, men kig selv med på TV– og spot os på 8. række som nr. 6 og 7 fra højre, ved siden af en farverig, højrøstet og (lettere) overvægtig dame fra Philadelphia!

Nej, det er ikke røg der kommer op fra hendes hoved… Bemærk i stedet Livs valg af maritime striber i anledning af dagens søfartsekspedition.

Der er mange fine ting at se på Times Square. Jacob er glad.

Og efter en hård dag på ’turistkontoret’ hvad er så bedre end en buttweiser og NFL i flimmeren hjemme på vores solbeskinnede ressort, Morningside Inn. Status på enighed om A/C volume = tvivlsom… PS. Liv er forkølet…
Næste stop - En cremet smørreost. En himmelsk mundfuld - evt. med løg og urter...


1 kommentar:

  1. I gør jer da egentligt meget godt på billeder - specielt når i har det så skønt som det ser ud til :D

    SvarSlet