tirsdag den 23. oktober 2012

Tittebøøh - Titikaka søø

Nu kan vi afsløre overraskelsen fra sidste blogindlæg: Vi er taget til Titikaka-søen! Og vi ved godt titlen er den platteste til dato, men så kan det jo kun gå fremad!
Vi startede på de flydende øer Uros. Hvis befolkningens Inka-forfædre kunne se dem nu, ville de vende sig på deres mumificerede gravhylder. Her er givet afkald på al fordums stolthed og værdighed til fordel for turisternes pengepunge. Vi slog dem for at få dem til at danse(!)

Det mest positive vi har at sige om øen Taquile er, at udsigten fra frokost-restauranten var flot. Maden var pænt dyr og resten af øen var ikke noget at skrive hjem om – så vi lader udsigten stå for sig selv:


Langt bedre blev det da vi krydsede grænsen oplevede søen fra Bolivias synsvinkel. Dejligt spraglede Copacabana hvor vi kom ind midt i søndagsmarkedet og købte os fattige i hatte og store popcorn. 


På selve solens fødeø fandt vi en lille perle. Uuuhh på Isla – del Sol hvor solen den danser - en inciterende Flamingo i min Titikakasø… Værelse med uuuudsigt – til 20 kr. så kan man vist ikke klage.!
… Og således kom vi, med fødderne solidt plantet i Titikaka-søen, rundt om denne etape af vores store verdenstur! (G-g-g-gisp det var koldt!)

I dag skulle vi have været mod La Paz – Bolivias prægtige hovedstad – men en busstrejke har strandet os i Copacabana. Ikke det værste sted at strande dog… Ses rollinger!

P.s. Liv og en (inciterende) flamingo5 kommentarer:

 1. På trods af endnu et ynkeligt forsøg fra jeres side, må jeg gentage : vi har ikke det mindste ondt af jer !! - der ser fedt ud ved titte bøh søen.

  KH Far Virum

  SvarSlet
 2. Jeg kan kun tilslutte mig far:)- og det med at vandet er koldt bare man stikker tæerne i, næh så skulle I prøve at bade i DK på nuværende!!!Hold op hvor ser det hele skønt ud, både udsigt og inciterende flamingo, ja ja og selvfølgelig også Liv:)
  KH Mor Virum

  SvarSlet
 3. Det tog lidt tid, men der skal jo ikke være et indlæg uden en kommentar fra mig :)
  Dog må jeg istemme mig det Nørregaardske kor: Har ikke det mindste ondt af jeg, vandet herhjemme er også koldt, mine tæer fryser også om natten og jeg har absolut ingen solskoldede flager på næsen desværre.
  Det skal også lige siges at jeg et øjeblik overvejede ikke at læse indlægget denne gang - magen til plat titel skal man da lede længe efter ;) men jeg læste det og glæder mig ved at i trods et møde med overturismen ser ud til at hygge jer rigtig meget! Og naturen og vejret ser ud til at være på jeres side!
  Afslutningsvis har jeg lige et spørgsmål: store popcorn?

  SvarSlet
 4. Hej I 2!
  Vil lige sige, at her i Stubbæk vil vi gerne ynke jer, nååååhhhh... ae, ae, puste på skrammerne - SÅ KOM DOG HJEM! Vi vil da med glæde overtage jeres strabadser! og 20 kr. for et værelse med udsigt, det klinger i det jyske øre;)Men dejligt at se, at I trods alt hygger jer - ser sunde og velfornøjede ud - så nøjes vi med at glæde os over billederne - til søndagskaffen.Er også meget spændte på svaret på Trines spørgsmål - Store majs??!
  knus til jer fra mor/far i Stubbæk
  og så håber jeg at dette indlæg kommer igennem - har lidt bøvl med teknikken!

  SvarSlet
 5. Ja, store popcorn laves af store majs. De kalder majskolberne for choclos og Jacob troede han skulle have varm cacao da sælgerne annoncerede at de havde "hot choclos." Man kan også købe de der store tørrede majs i DK, og her popper de dem altså med sukker i stedet for salt og så bliver det vældigt store søde popcorn. I Copacabana var de linet op på markedet i store sække.

  SvarSlet