fredag den 12. oktober 2012

Hva' det? Det ku sgu være Cusco!

Efter en skøn 24,5 times bustur ankom vi til bjergrige Cusco. Udhungrede, trætte med kun lidt tis på sokkerne, men med højt humør!


En meget gammel by fyldt med Inkaer. Her i kombination med springvand. Trofaste læsere kender jo vores forkærlighed for springvand.


Men hov, hvem er det? En Inka vi kender? Jacopaq mødte vi på et lille marked og kunne slet ikke stå for den charmetrold!


Hvem ser mest uhyggelig ud? Efter at have fortæret det friterede marsvin, er det vel ikke forbudt at lege med skroget?


Og nu... Cuscos VIGTIGSTE attraktion. Kø på flere meter for at blive foreviget sammen med den. Ja, rigtigt gættet: Den tolvsidede sten! (og Jacob)Cusco by night - wuuuhuuu!Nu fiser vi så afsted til de Inkabeboede bjerge. Mucho Picachu venter!

2 kommentarer:

 1. Ih hvor er det fint det sidste billedet som garanteret er taget med den fine tripod (og selv hvis den ikke er så bare lad som om) :) og i har fuldstændig ret - der er ingen sympati herfra - men dog skal det nævnes at jeg glæder mig utroligt meget til at møde Jacopaq i Vietnam ;)
  God tur til bjergene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fino så tager vi Jacopaq med - han har også altid ønsket sig at se verden. Tripod er vores bedste ven! Nu er vi tilbage i Cusco efter hård, lang, fed inkatrail. Trænger i den grad til bad, det vil måske kunne ses på næste blogindlæg. Vi snakkes snart!

   Slet