torsdag den 4. oktober 2012

Das Capitale

Magtens Centrum - ørnens øje - verdens navle - creme de la creme - koncentrat af POWER! Ansigt til ansigt stod vi med Det Hvide Hus, kun adskilt af et hegn... og en lang græsplæne... og et par vagter... med 'guns'... Men her er vi altså:Washington er monumentland. Der var en krig - de har et monument. Og så er der monumenternes monument - her set fra et andet vigtigt monument:


...og der troede vi at vi var kommet til Zeus' tempel for at finde Svaret. Men Zeus har slet ikke SÅ store bakkenbarter! Så er det sgu nok Abe...


Det vrimlede generelt med fint selskab: Her læser Einstein højt af sine notater. Jacob var enig.


Og nu er jeg jo ikke den store taler, men I HAVE A DREAM!


Vi fandt en fin have foran en mærkværdig men fuldstændig tilfældig femkantet bygning... Igen var der mange vagter med 'guns'.


Dog fandt vi i denne ærefrygtindgydende storby et fast og velkendt holdepunkt som er i alle civiliserede storbyer: Chinatown! Mmm all you can rice...Da vi nu vil til varmere klima, ses vi næste gang i Lima og det rima (okay den var der næsten...)

2 kommentarer:

  1. Hold da op - ting kan bare ikke blive store nok i magtens hovedstad - store monumenter, store bakkenbarter, store 'guns' (formoder jeg) og (kæmpe) store portioner :) og hvor er det fint at min bror har siddet på skødet af en overdimensioneret Einstein :)
    I må have en skøn tur til Lima - er næsten ikke misundelig ;)

    SvarSlet
  2. Gud hvor ser det hele skønt ud - ja ja også jer to. Og så på skødet af Einstein, hvor kloge folk er kommer flere til. God fornøjelse i Lima. Take care.

    SvarSlet