søndag den 10. marts 2013

Sydkyst? Vist snarere en Nydkyst


Utroligt hvor meget grej man kan pakke ind i en Toyota Corolla og så kalde det en minicamper i lejekontrakten. Vi vil i øvrigt præsentere Daisy, en sexet blondine med ’moves like Jagger’.


Hoppebilleder er lig med Good Times, her foran Australiens regeringsbygning. Hvilket herligt minde.


Vi vidste ikke hvilken lille Kænguru vi skulle stoppe før den hoppede igen, men vi skal da nok kunne få ram på et par stykker. Er der kvoter på lortet?


Fra kænguruer hopper vi videre ind mellem Melbournes fint opstillede skyskrabere.


Og nu rammer vi så den famøse sydkyst! En Great Ocean Road vækkede en Tiger i Jacob, mens Liv havde svært ved at holde håret tilbage. Vi kalder dette billede ’Attack of the Honaymonster!’


Her er det en koala, som angriber et forsvarsløst eukalyptustræ. Men prøv at se hvor sød den er mens den gør det. NÅÅÅHR!


For enden af kystvejen stødte vi på uendelige rækker af drueplanter. Det føltes i hvert fald sådan da vi gav os i kast med smagsprøverne. Måske slår vi os ned her? Dette billede kalder vi i hvert fald ”Fortabt vinbonde vender hjem”.


Og nu er solen gået ned over Cricketbanen i Adelaide. Hr. og Fru Minicamper siger godnat fra Aussie for denne gang og begiver os ind (eller ud?) i det ødeste outback. Måske eller måske ikke kommer vi levende derfra… Følg den spændende fortsættelse!


3 kommentarer:

 1. Minicamper og minicamper - det er vist mere mini end camper:) Men skidt med det Australien er jo bare SÅ skønt, og så har I set en koala!!!
  Mor - Virum

  SvarSlet
 2. Det er godt vi er så beskedne og slet ikke kigger misundeligt på de store luxusvillaer som nogle kører rundt med - så ville vi heller ikke kunne køre 140 på Stuart Highway ;)

  Vi har ikke bare set 1 - vi har set en 20-30 koalaer! Vi sov under deres træer en nat og blev lullet i søvn til deres små søde æsellignende brøl...

  SvarSlet
 3. 140 km/t?? Er I vanvittige, det er jo ren dødskørsel! Det bliver mødrene ikke glade for....

  SvarSlet