fredag den 22. marts 2013

Ude bagved – ja, sum over den… Bzzzz


Outback roadtrrrrrrip! Nu skal vi for alvor se hvor mange kilometer corollaen har i hjulene. Det er blevet til mange lange dage på de ensomme aussie highways. Men med den rigtige truck-attitude og adskillige roadkills klar til grillen kom vi igennem outbacken. Nogle forslag til en god slange marinade?

Skulle man slå sig ned i outbacken, så skulle man altid være nede i sin opalmine. Der er dejlig køligt, læ for monsunregn og frit for de meget nærgående og beundringsværdigt vedholdende sandfluer! Så skidt med at man nok ikke finder den store skat… Rock og ruuuul!

Selvom Australiens midte er meget øde og flad, kan det dog hænde at man får en sten i skoen. Høhø…

Selvom Jacob flittigt forsøgte at flytte hver sten på vejen, så mærkede Liv alligevel på egen krop hvorfor netop de her sten kaldes Devils Marbels. (Jeg flyvede? Nej, du faldede!) Livs knæ heler måske, men dette blev det sidste billede taget med vores nu ødelagte kamera. Resten bliver meget præcise håndtegninger.

Vi kørte straks til Darwin for at få noget alkohol!

Med fornyet styrke tog vi ud for at se krokodiller – meget akrobatiske og herre søde!

Og på trods af at det vrimlede med de skellede kæmpereptiler, kunne vi ikke modstå fristelsen til at bade i en lækker vandfaldspøl. Dette er i øvrigt det sidste billede af Jacobs højre arm. Den vil fremover erstattes af meget virkelighedstro protese.

Som lovet er her meget præcise håndtegninger af en fest vi var til. Det er os nederst til venstre.

Nu går der rev i den! Det store barriererev venter – nu skal regnen bare liiiige holde op – Ellers tør vi ikke vejr udenfor! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar