fredag den 15. februar 2013

Søndre Zealand – Øen lidt syd for Nordøen


New Zealand bugner af smukke landskaber og nationalparker. Her har vi begivet os ud i lidt af et eventyr på kyster som kunne gøre Caribien grønnere af jalousi.Og sydøens kyster bød på mange underholdende dyr. Det her blev kaldt en jagt-taktik, men vi vidste godt den lavede show:En anden skæg fætter vi spottede var denne 50 ton tunge kaskelothval. Som med isbjerge er altid kun 10 % synlige:Og selv om man er en svømmefugl, kan man stadig godt drømme om at flyve.


Og selvom man er en gletsjer kan man godt vælge at vokse op i en regnskov. Eller også er det regnskoven som har bosat sig i gletsjerland.


Somme tider kan regnvejr have en god effekt på udsigten. Men meget sjældent. Vi legede vi var på cruise i Fjordland i solskin, men da sokkerne efterfølgende måtte vrides kunne vi ikke længere narre os selv…


I Queenstown kan man dog ikke klage over vejret. Og når der så er marked på molen er vores (Livs!) lykke gjort!


Christchurch derimod er knap så tilgængelig en by. Det ligner nu mere en byggeplads. Det kan man da ikke byde en turist!


Men hov! Nu vil skarpsindige bloglæsere sikkert betvivle om vi overhovedet selv var til stede. Måske vil nogen påstå at vi bare har googlet billederne og selv er taget på stranden. Og tja… Hvad kan man gøre?


Next stop: Aussie. See ya, mates!

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne billeder, ja da - vi må bare til NZ engang, og som far siger "den er jo med i ferieplanen så bare rolig:)"
  Knus fra mor i Virum.

  SvarSlet
 2. Har i slået pingvinen ihjel for at få et billede af den?
  KH Far Virum

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det virkede ligesom nemmere. Er der da kvoter på dem?

   Slet
 3. Tydeligvis døde den i en lykkelig tilstand så mon ikke det går ;) sjovt at se billeder af steder hvor man også selv har slået sine folder - selvom Christchuch var en del mere turistvenlig da jeg var det! Og selv i regnvejr er Milford Sounds jo ganske køn :)
  Men det der strand billedet...var det virkeligt nødvendigt? Når det skiftevis sner og regner herhjemme er det jo nærmest en hån ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ingenting. Bare vent til der kommer billeder fra strandene i Sydney. Så ligner stranden på dette indlæg jo nærmest Stevns i november.

   Slet