tirsdag den 29. januar 2013

Nørre Zealand - øen lidt nord for sydøen

Det er os en glæde at præsentere Bilen Berta! Med hende gør vi de New Zealandske landeveje utrygge ved at insistere på at køre i højre vejbane! Alt andet er noget pjat. 


Efter en længere sygdoms/brakperiode i Auckland, valgte vi en særlig strand til rekreation. Vi soler i selskab med huler og varme kilder - og vi vil ikke bytte for en million!


New Zealændere er et mærkeligt lille folkefærd, som bor i huller og har store behårede fødder. Her er vi på besøg hos den gæstfri Bilbo. 


I det "Termiske Eventyrland" med varme kilder, springende gejsere, kogende mudder og syrede søer, inspirerede dunsten af rådne æg til en ny tema-toilet-sang: "Walking in a Thermal Wonderland" (Værsgo og brug den - men lad være med at spørge hvad den forrige var!)


Efter sådan en omgang bliver man nødt til at gå under jorden! Så vi kørte til Waitomo hvor hulerne i den grad lever op til vores strenge krav til stalagmit samt -tit-formationer!


Vi tog derefter til Mordor for at bestige Mount DOOM! Det var en fæl og farlig affære. Så gik nedturen nemmere. Her skulle man bare lukke øjnene, sætte i løb og håbe på det bedste.


Nu sejler vi til øen lidt syd for Nordøen, for at se hvilke vidundere der venter os der. Ses amigos!

P.S. Jacob er fra en venlig sjæl blevet gjort opmærksom på en vis ensformighed i hans poseringer. Derfor prøves, ligeledes på anbefaling, denne positur. Location: Wellington (som bøf, men by)2 kommentarer:

 1. Hej Liv og Jacob

  Tusind tak for postkort med julehilsen;>=. Dejligt med sådan en retro-hilsen. Hvor er I nu? New Zealand. Far & Co. er vist på vej hjem fra Malaga.

  Nu kun 12 dage tilbage til baby-time!

  Mange hilsner fra Thyge og Marie

  SvarSlet
 2. Hej med jer!
  Vi troede aldrig det postkort ville nå frem - og vi sendte endda i virkelig god tid! Vi er lige landet i Sydney - det hører I mere om her på bloggen om et par dage :)

  Det er vildt at det er lige op over - vi glæder os godt nok til at se den lille trunte. Men det gør I jo nok også??

  SvarSlet