onsdag den 19. december 2012

The End Of The World!

Jorden går jo som bekendt under d. 21. december..! Vi har taget en smule forskud på dommedag og besøgt verdens ende: Ushuaia - klodens sydligste by. Så nyd nu dette blogindlæg - det kunne blive det sidste.
Ildlandet er der faktisk ikke så meget fut i. Nærmere lidt koldt og vådt, så Jacob blev hængt til tørre - han følte sig lidt ophængt, men det må I ikke hænge ham op på.
Der var også sådan lidt vand, og så har vi jo for vane at tage ud at sejle - lidt vandet måske, men vanedannende... Også koldt, selvom der blev fyret bagved!

Ushuaia er grundlagt af straffefanger. Her stjæler en fængslende type Livs opmærksomhed, men heldigvis for Jacob var han svær at stikke af med.


En hård hike op i de vinterblæsende bjerge hvor vi endelig skulle se en gletcher. Vi kunne sgu ikke få øje på skidtet, men det skulle ikke afholde os fra at bygge en snemand. Det viste sig at han var bygget på og af den. Vores nye ven: Gletchermanden Glenn!


Ellers tullede vi bare lidt rundt i rustikke og romantiske Ushu.


Og lidt julehygge bliver det også til. Nisserne har bl.a. givet mandariner i sokken, og det kan da lune i selv hostlets mest ubekvemme køjeseng.


Nu skal vi se om det går bedre med at få øje på den næste gletcher når turen går til El Calafate & Perito Moreno. Ses (måske?)

1 kommentar:

  1. Hvor har I da bare jongleret med ordvalget i denne blog :) Mor(Virum)

    SvarSlet