onsdag den 12. december 2012

MMM GOD LUFT!

Vi har just tilbragt 12 dage i Argentinas kogende hovedstad. Vi vil gerne starte dette blogindlæg med at sige tak til Diego for husly og ikke mindst denne udsigt:


Et godt råd. Skal du nogensinde dø, så gør det i Buenos Aires for her er gravene vold flotte! Bare pas på  ikke at blive overstrålet af en død præsidentfrue og hendens familie.


Apropos døde præsidentfruer, så husker I alle sikkert nok dette rødmossede hus (Casa Rosada) hvor lille henrivende Evita holdt sine brandtaler og Madonna sang den der I ved nok...


Generelt gør BA det meget i farvede huse. Her er vi i et kvarter, hvor alle husene lige havde fået en tur med malerbøtten.Det er dog ikke alle huse, som har farvelade på sig. Denne klynge af bygninger holder sig til en stilren palette af sort/hvide nuancerEn dag følte vi os lidt snydt over at Buenos kunne reklamere med sin gode luft. Et giftudslip gjorde at vi ikke kunne gå udenfor en dør hele formiddagen. Til gengæld besluttede byen sig for den helt store luftrenselse om eftermiddagen og der opstod kronisk skybrud. Ud skulle vi! Selvom regnjakken var aldeles overflødig - vi var alligevel gennemblødte på ingen tid.


Og endelig et stemningsbillede fra søndagsoptog mod et BA varemærke – en fin hvid obelix. Argentinerne følte lige for at hylde demokratiet, Evita, regeringen og hvad der ellers kan fejres i byen og landet.

Nu flyver vi til verdens ende!

2 kommentarer:

 1. Hvad blev der lige af den rimende overskrift ?

  KH far Virum

  SvarSlet
  Svar
  1. Man må forny sig - for publikums skyld!

   Slet