torsdag den 8. november 2012

Salt! Masser af salt!

Hvis du kan lide din ørken fersk, behøver du ikke læse videre. Vi har nemlig været på ørkentur. Af den saltede slags.

Vi nuppede cyklerne og kørte den relativt flade etape ind i Uyuni Saltørken.


Her var alting lavet af salt: Borde, stole, senge ja selv deres huse!  Den er god nok vi har prøvesmagt murstenene!Alt den af salt steg Liv og Jacob til hovedet og det endte i et voldeligt skænderi om Læsø eller Uyuni


Enden på fejden blev at Liv skiftede store upraktiske Jacob ud med en mere handy model - i rejsevenlig lommestørrelse. Sød, trofast og næsten stueren!


Der var også mange labre laguner. Trods en intens kampagne fra Bolivias myndigheder kunne de ikke holde flamingoerne væk. Det var som om de bare ignorerede skiltene...
Alt den salt kan hurtigt give dårlig mave. Men så er det bare med at holde gejsten oppe! (P.s. Liv vil gerne påpege at det er en GEJSER bag hende, og at hun som dame pr. definition IKKE prutter.)Nu trænger vi vist til lidt luftforandring så vi har udskiftet Bolivias bumlede og salte veje med Chiles rare asfalt.

P.s. Et besøg på Tog-kirkegården i Uyuni. De stakkels brugte tog...5 kommentarer:

 1. Rigtig smart med en Jacob i lommeformat, så bliver der også mere plads i kælderen, når I kommer hjem:)I øvrigt vil jeg gerne påpege, at samme Jacob da vist var stueren (i hvert tllfælde i store træk), da du fik ham - Liv:)
  Mor & Far (Virum)

  SvarSlet
  Svar
  1. Men husk på at det at krympe gør hverdagen meget sværere. Bare tænk på hvor svært det er for mig at nå toilettet nu... Pyrus var heller ikke så stueren!
   Hilsen Lomme-Jacob.

   Slet
  2. Han mente vist at nu var han flyttet hjemmefra, så kunne han gøre hvad der passede ham... Næ, Lomme-Jacob er på alle måder mere praktisk at håndtere.
   Hilsen Liv

   Slet
 2. Ææælsker bare jeres finurlige billeder og tekster!
  Vi ved jo du havde dårlig mave Liv, så det er helt ok!Synes det er genialt med Jacob i lommeformat, men har stadig en svaghed for Jacobpaq;.
  Vi bliver så kloge på verden af det her, anede ikke man lavede mursten af salt!
  KNUS fra mor og far i Stubbæk

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan lave lomme-jacob om til lomme-jacopaq - hvis det ikke var fordi vi nu er taget til stranden og det er lige lovligt varmt med poncho og hue!

   Jep, idé til nyt bygge-projekt, far?

   Og det VAR altså en gejser! Nå..!

   Liv...

   Slet