tirsdag den 20. november 2012

Chill i Chile

Efter Bolivias hektiske turaktivitet, byder Chile på en ny mere afslappende livsstil. Her er det tid til bare at flyde helt ud - selvom man befinder sig i saltørkenens øje.Og Chile har jo oceaner af kyst, så hvad er mere oplagt end at tage på stranden? Stillehavet virkede dog lidt oprevet den dag, så vi hoppede ikke i...


Videre til en anden flot kystby - Valparaíso, hvor vi kom i rigtig bohemian backpacker stemning, og husene havde alle regnbuens farver.Beboerne i dette hus havde valgt alternativ dekoration - de kunne ikke få ragelse nok. Jacob blev hængende! Kan du finde ham i mylderet??


I Santiago blev der konsumeret en pæn mængde alkohol. En venlig dame forærede Jacob en lille beskyttende engel, men der er bare intet at stille op når fristelsen hedder CERVEZA.Formiddag kl 10 i Chile: Vi fandt roligt dagens balance på en af Santiagos nærliggende vingårde. 4 velvoksne smagsprøver inden frokost, og så... Ja, hvad lavede vi egentlig resten af dagen??!Vi er suset videre til endnu et fabulous vindistrikt. Grænsen er krydset til Argentina, og vi kan allerede nu afsløre at de også kan finde ud af at lave vin. Vi håber bare vi kan holde til det!

P.s. En anden fristelse som ikke kunne modstås da vi indtog de velassorterede chilenske supermarkeder: Rugbrødsmadder med leverpostej og agurk! Tak Chile!
1 kommentar:

  1. Más vino:) så kender vi jer igen. Kys fra mor (Virum)

    SvarSlet