fredag den 17. maj 2013

Bye Bye Burma...

Åååuuuh den vej til Mandalay... går over en bro! Flotillen var ikke at se, og var det nu også Kinabugten? I det mindste var der fuld af flyve-munke i leg:


Nogle legesyge burmesere har også fundet på at spille Tempelmikado og kaste 4000 Pagodas ud på et meget lille areal. De var dog for svære at samle op igen, selvom man havde den spiralmønstrede hjælpepind. I stedet er de blevet en turistattraktion, så vi tog den lokale krigsmaling på og gik på opdagelse blandt spirene.


Man skulle tro, at når Burmas buddhister valfarter til Bagans pagodeskov, så er det med ham den hellige i tankerne. Men hvem har tid til Buddha når der er chance for et billede med den hvide turist? Her er en hel turbus blevet dybt betaget af topattraktionen, Trine.


Vi vandrede videre, og i Burma er det ensbetydende med tæt bevoksning og improviserede broer. Vi sendte Jacob først på en test...Nu tror I måske vi er begyndt at savne den danske bekvemmelighed, men så kan I tro om. Stik os en bambushytte med et bål i midten, så er der dømt hjemlig hygge.


For det meste så fiskerne på Inle Lake ud til at hygge sig vældigt. Ind imellem slog det dog klik for dem og de begyndte at tæske løs på vandet med pagajen og mumle forbandelser over stakkels fisk og genstridigt søgræs.


Og således nåede vi til vejs ende. Solen er gået ned over Shwe Dagon pagode - verdens største..! Lidt ligesom vi føler os ovenpå 243 dage med kloden for fødderne.


Næste gang vi ses kan det jo være at vi rent faktisk... ses??

1 kommentar:

  1. Ja. Vi ses faktisk i morgen. Hav en god tur til Kbh. Kærlig hilsen far

    SvarSlet