torsdag den 25. april 2013

Nam Nam Vietnam

Hej folket! Nogle er nu nået til Vietnam - og det er både fedt, men også lidt sørgeligt for det betyder vi snart ikke har flere kontinenter at pløje igennem. Vi bliver snart inkontinente (bahahaha)... Men mest fedt, og nu skal I se hvorfor:

Noooooooodlesoup!


Alle har ret til en scooter, står der på vietnamesisk i det kommunistiske manifest.


Så kan Daloon godt pakke sammen. I Vietnam kan de sgu finde ud af at rulle dem.


Oh year kongerne af våddragten er tilbage. Kun en tåbe frygter ikke havet, men med iltflasker på ryggen tager vi chancen.


Desværre overlevede Jacob ikke dykkerturen, men heldigvis var vietnameserne klar med et storslået mausoleum og en ny hat til Liv, som plaster på såret.


Gudskelov er reinkarnation ganske almindeligt i Asien og Jacob kom hurtigt tilbage som en person, der ligner den gamle Jacob til forveksling. Det blev fejret med flere herligheder fra det vietnamesiske køkken.


På markeder sælges alt muligt crap, undskyld alternativt nyttige objekter. Liv skal kigge på alt, selv om alle har det samme. Godt at reinkarnerede Jacob mener, at tålmodighed er en dyd.


Næ vil man have de gode varer skal de specialdesignes til en selv. Skrædder kan være en livsfarlig beskæftigelse så forstår godt han havde beholdt styrthjelmen på.


Det var hvad vi havde valgt at vise i denne omgang. Til næste blogindlæg henter vi forstærkning udefra, så det kan kun blive en succes!

1 kommentar:

  1. Lige en kommentar fra mig i Doha en route til Hanoi: for pokker jeg glaeder mig :)
    Vi ses om ik' saa laenge!

    SvarSlet